OBS De Vlonder haalt €1500,- op met de kerstmarkt

Kerst(markt) op OBS De Vlonder een groot succes!
Woensdag 20 december was het zover, de kerstviering op De Vlonder! De avond begon met een overheerlijk kerstdiner in de klas. De kinderen hadden allemaal wat lekkers te eten meegenomen. Er was van alles, hapjes van over de hele wereld. Na het diner was het tijd voor de kerstmarkt. En wat een groot succes was de eerste “Vlonder kerstmarkt”! De leraren van De Vlonder stonden er niet alleen voor o.a. ouders, maar ook diverse sponsoren hebben hun bijdrage geleverd. Iedereen heeft genoten van alle blije gezichten van de kinderen, van de trotse ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden. Muziekvereniging Ontwaakt heeft voor toepasselijke kerstmuziek gezorgd tijdens hun optreden in de hal. Er konden diverse producten gekocht worden op de markt, zoals kerstartikelen, kerstdecoratie en kerststukjes en kaarten gemaakt door de kinderen en ouders/verzorgers. Aan de inwendige mens was ook gedacht: er waren oliebollen, warme chocolademelk en heerlijke chocolaatjes. Er was een loterij waarbij diverse prijzen gewonnen konden worden. Ook was de Kerstman aanwezig en konden kinderen met hem op de foto gaan. Het doel van de kerstmarkt was om geld in te zamelen voor een nieuw speeltoestel op het schoolplein. We hebben een mooi bedrag al opgehaald. Deze mooie avond was niet mogelijk zonder de vele hulp en sponsoring. We willen iedereen die, op wat voor manier dan ook, geholpen heeft via deze weg nogmaals enorm bedanken!

Benieuwd naar alle foto’s? Kijk op klik hier