Zie ginds komt……de lesauto?!

OpĀ 5 december gebeurde er iets ongewoons op het schoolplein van De Vlonder. Toen we stonden te wachten op de Sint hoorden we in de verte getoeter. We dachten eerst dat dit de Pakjesboot van de Sint was…..maar wat bleek……Sint heeft rijles genomen bij rijschool Hamer.
Hij baalde er namelijk van dat hij altijd te laat aankwam op De Vlonder. Hij had dus besloten om het heft in eigen handen te nemen en op les te gaan. Helaas was dit niet zo’n succes. De les verliep niet helemaal vlekkeloos, ondanks de goede instructies van de rij-instructeur. Gelukkig is hij wel veilig aangekomen en hebben we er met elkaar een gezellige, succesvolle dag van kunnen maken met cadeautjes en leuke sinterklaasliedjes!

Voor meer foto’s kunt u kijken op:

Foto’s Sinterklaas 2017

 

 

 

 

Deel met